Barion Pixel
  • A két kedvenc témám a célok és a döntés. Magam is sokszor ültem tréningeken, és előadásokon ahol ezek a té-mák voltak terítéken. Célokról és döntésekről fogok írni a saját példámon keresztül. Tehát ez egy megtörtént eset. Természetesen nem kívánok „megtéríteni” senkit, nem kí-vánom, hogy gondolkozzanak el azok, akik nem szeretnek gondolkozni. De ha néhány embernek jó példával járok elő, ha néhány embernek tudok kapaszkodóul szolgálni, akik most nehéz, már-már kilátástalan helyzetben vannak, akkor már megérte. Ez nem egy önéletrajzi könyv, bár kétségte-len, hogy nagyon hasonlít rá. A saját életemből szemez-gettem, őszinte, igaz történetekkel, dilemmákkal, sokszor kilátástalannak tűnő helyzetekkel van tele az írás.
  • Előszó A Lélekdrazsé az Apukám, Ilyés Gyula élete során szerzett élményeket mutatja be rövid fejezetekbe foglalva. Egy olyan emberét, akit az élet sokszor bántott. Most ezzel a művel szeretné átadni másoknak is a tapasztalatait. Már több éve segít a hozzá forduló embereknek, a saját tudásával igyekszik enyhíteni a gondjaikon. A Lélekdrazsé is ezért íródott. Minden fejezete egy-egy színes kis drazsé, különböző ízük és formájuk van, szemezgessen közülük kedvére a kedves Olvasó! ifj. Ilyés Gyula
  • Előszó Verseket mondok. Közben csak ritkán mosolygok. Ezek itt mind az én gondolataim, Emlékeim, történéseim. Ritkán írok csak jókedvû sorokat, De megcibált az élet, csakúgy, mint sokakat. Életemben többször másztam ki a gödrökbôl, Volt köztük nagyon mély, de kijöttem erôbôl. Sokat tanultam, több iskolát jártam, Eredményeképp többször diplomáztam. Betegség után teljes életet élek, Sok sok nehézséggel, hisz küzdelmes az élet. Verseimben van néhány tanács, saját tapasztalat, Érdemes figyelmesen olvasni a sorokat. Szeretek írni, papírra vetni gondolataim, Fogadd szeretettel verseim, soraim!
  • Ez már a harmadik kis könyv, ami az elmúlt idôben tollam nyomán megjelenhetett. Címe: Verseket írok… Igen, már gyermekkorom óta. Fogadják tôlem sok szeretettel!

Cím

Go to Top