Kucsera Gábor

Gyuszival először egy étteremben találkoztam. Emlékszem egy hatalmas termetű ember lépett be az ajtón. Látszott rajta az Önbizalom, Erő, Elszántság. Akkor tudtam, hogy Ő az én emberem. Aztán az évek bizonyították szaktudását. Az a tapasztalat és tudás amit az élsportból hozott. Hitelessé vált számomra, hogy nem csak a tv-ből látott sportot, amit nagyon sok sport coach, vagy pszichológus nem mondhat el magáról.

Mára már Barátom egyik Pillérem, az életben

Bán Kristóf

Kezdetben fenntartásokkal gondoltam arra, hogy egy pszichológus szakember segítségét kérjem felkészülésben, hiszen jól csinálok mindent – gondoltam én. Szerencsére úgy hozta a sors, hogy kedves páros társam, Molnár Péter és én tavaly nyáron közös munkába kezdtünk Ilyés Gyulával. Meglepve tapasztaltam, hogy a sportcoaching által milyen sok területen képes az ember fejlődni, továbblépni. Tudatosabbá, eltökéltebbé váltunk hétről hétre. Csak pozitívan tudok nyilatkozni a közös útról, melyen Gyulával elindultunk.

Molnár Péter

Hihetetlen érzés volt másfél év kudarc és keserűség után a dobogó tetején állni újra. Itt az én helyem, ez vagyok én, motoszkált a fejemben a gondolat az éremátadás alatt. Nyertem, kijutottam a világbajnokságra. Most már nem csak gondolom, hanem hiszem és tudom, hogy én világbajnok leszek! Sőt, a Riói Olimpiáig meg sem állok! Nyolc hét leforgása alatt győztest faragott belőlem ez a nagyszerű ember! Nem lehetek elég hálás, hogy visszaadta az életem, és hogy visszajuttatott oda ahova én igazán tartozom. Köszönöm Gyuszi!

Gyányi Zsigmond

Nagyon sok minden fejben dől el, a győzelem is, mielőtt fellép az ember a pástra. Azt tudom, és érzem magamon, hogy a Gyuszi mentális edzései olyan erőket szabadítanak fel bennem, mely segítségével a legjobbat, és még többet tudok kihozni magamból a versenyen.

Wunderlich Péter

Szia, Gyuszi! Nagyon köszönöm a mentális felkészítést életem világversenyére, a doktori felvételimre. Bármennyire is szkeptikus voltam eleinte a coaching témában, beláttam, hogy az általad összeállított “szedd össze magad” program segítségével sikerült arra a fontos 20 perces megmérettetésre pengeélessé válnom. Ezentúl, minden ilyen mérföldkő előtt fel foglak keresni. Szia, Osu. Respect!

Uhlán Ádám

Kedves Gyuszi! Amint már említettem Neked, az egyetemen pozitívan bírálták el a Köztársasági (idéntől már Nemzeti Felsőoktatásira keresztelt) Ösztöndíj pályázatomat. A mai napon abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy ünnepi keretek között az egyetem Szenátusa előtt vehettem át az elismerő oklevelet. Őszintén szólva régen nem is gondoltam, hogy “ilyen magasságokba” érhetek el, illetve ilyen eredményeket tudhatok magam mögött. Az átadó után haza felé végig azon gondolkoztam, hogy ha ezt is sikerült elérnem, mint a felsőoktatás legrangosabb hallgatói kitüntetését, akkor még milyen messzire juthatok el. Egészen elképesztő magasságokban gondolkozok az utóbbi hetekben, csak úgy szárnyal a fantáziám. Olyan magasságokban és távlatokban, amikre amikor először gondoltam egészen megijedtem tőlük. Átlagember gondolkodásával teljesen elérhetetlennek és lehetetlennek bélyegzett képek villantak be az agyamba. Aztán minden egyes alkalommal, amikor rájuk gondolok, egy picivel közelebbinek, egy picivel reálisabbnak tartom őket. Olyannyira megfordult ez a dolog, hogy rengeteg minden átkerült az álomképek kategóriából a célok kategóriába! Érzem, hogy ezek mögött a célok mögött van energia, elképesztő és megállíthatatlan energia, amit a mindent elsöprő akarat és hit táplál. Hihetetlen érzés. Lehet, hogy még nagyon az életem elején vagyok, karrier szempontjából nagyon kevés tapasztalattal, de egyre inkább kezdem úgy érezni, hogy minden dolog megvalósítható és elérhető az emberi hit, akarat és elhatározás által. Minden dolog realitássá válik, amit őszintén akarunk, és a látszólagos kudarcok vagy csalódások csak ahhoz segítenek minket hozzá, hogy később még hatalmasabb sikereket érjünk el a felhalmozott tapasztalatok révén. Nagyon hálás vagyok az életnek, hogy ismerhetlek téged, rengeteg mindent tanultam tőled. A legnehezebb pillanatokban mindig azok a tanítások jutnak eszembe, amit Te a saját életed példázatával is képviselsz. Minden ellenséggel és nehézséggel megküzdök, sok csatát meg is nyerek. Tudom, hogy az idő malmai nekem őrölnek, előbb vagy utóbb a háborút is megnyerem. Egyre biztosabban tudom, hogy a kissé elkoptatott mondás igaz, a lehetetlen nem létezik! Semmi sem lehetetlen, ami nagyon fontos kinyilatkoztatás az életben! Köszönök minden segítséget, attitűdöt és bíztató szót még egyszer. Csatolva egy kis képi prezentáció! Baráti üdvözlettel, Ádám

Szilágyi Mónika

A szakmailag megalapozott elméleti és gyakorlati háttérrel felvértezett átlagon felüli természetességgel és pozitivitással megáldott előadók által összeállított képzés messze felülmúlta a várakozásomat. Mindamellett, hogy valódi sportolókat is coacholhattunk a képzés helyszínén, rengeteget tanultunk önmagunkról is.   A hétvégék minden egyes alkalma feltöltődést, pozitív energiákat adott, és alig vártam a következőt. Aki edzőként szeretné valami igazán különleges tudással felvértezni magát, és mentális segítsége is lenni az edzettjeinek, annak tiszta szívből ajánlom ezt a képzést!

Simó Berni

Kedves Dorci és Gyuszi!

Olyan ismeret- és szeretet anyagot kaptam tőletek a Sport coach képzés során, melyet egy szóval jellemeznék; kincs. Köszönöm a nézőpont váltást, a tanulási folyamat támogatását, ösztönzést, inspirálást, amivel útravalóul elláttatok. Fantasztikusan éreztem magam a csapatban. Hiányozni fogtok,
Berni

Dobos Kornél

A sport-coach képzés keretein belül megkaptam mindazokat a mentálisan is fejlesztő módszereket, ismereteket és rengeteg egyéb, de nélkülözhetetlen információt, amire valaha szükségem lehet vendégeim és ügyfeleim fejlesztésére, rejtett lehetőségeik és képességeik kiaknázására, kibontakoztatására.

Légrádi Zoltán

Sziasztok!

Egy olyan ajtót tudtam most kinyítni aminek a kulcsa ott volt a kezemben csak nem láttam ,Dorka és Gyuszi megmutatta melyik kulcs nyitja az ajtót ,ha döntést szeretnél hozni vagy ott állsz egy ajtóban ,de nem találod a kulcsot vagy már bent voltál a szobában, de kikerültél onnan és vissza szeretnél jutni nyugodtan keresd Dorkát vagy Gyuszit és ők segítenek neked, vagy akár te szeretnél segítnei másnak akkor tedd azt amit én, és végezd el a tanfolyamukat Sport Coach képzésüket és segíts te is ahogyan én fogom tenni.
Köszönöm a nagyszerű oktatást.
Zoli

fotók forrása: unsplash.com